Lucilla seisund oli stabiilne, aga ta vajas soolte ja põie tühjendamisel loomaarstide abi. Seetõttu jäeti ta veel haiglasse kuniks eile koera organismus juba ise jääkidest vabanemisega hakkama sai. Haigemajast välja kirjutamine tõi kaasa aga uued probleemid, sest Lucyt nõutas omale ka Jane Leppik. Naine väitis end samuti koeraomanik olevat, keda tema tahte vastaselt koera juurde eksabikaasa enam ei lase.

Lucy tundis Jane koheselt ära ja hakkas tema juurde roomama. Pani aga põlvili laskunud naisele oma pea sülle ja nii nad seal puuris jupp aega – Jane nuttes, Lucy rõõmust niutsudes, istusid.

“Ernald tegi mu kodus elamise võimatuks – kaevas üles torustiku, võttis ära elektri, sulges tee, ei lasnud Lucyt minu juurde jne. Olin sunnitud selle psühhoterrori eest oma enda kodust kolima üürikorterisse, kuhu kahjuks ei lubatud loomi võtta. Esialgne lubadus koeraga suhelda ununes tal õige pea ja lõpuks oli mul lausa keelatud sellele kinnistule läheneda. 

Ma olen Lucy pärast nii palju nutnud ja muretsenud, aga teha ei saanud midagi! Ta muutis Lucy relvaks, sest ainult nii sai ta mulle tõeliselt haiget teha!”

Kõigest lähemalt saad lugeda juba blogist